изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:28 EEST
Кличко нокаутира Пианета в 6-ия рунд    
СпортВладимир Кличко защити за 14-ти път своите световни титли по бокс в тежка категория на Световната боксова асоциация, Международната боксова федерация и Световната боксова организация, след като нокаутира итало-германеца Франческо Пианета в Манхайм (югозападната част на Германия).


Пианета започна надъхано мача, но получи два много тежки удара от страна на защитаващия титлата Кличко, който насочи срещата в желаното от него русло.
Италианецът се "пропука" в 4-ия рунд, когато италианецът беше пратен в тежък нокдаун и едва дочака гонга. Ситуацията се повтори и в петия, като украинецът видимо "щадеше" съперника си, като не дублираше ударите си.
Търпението на Владимир се изчерпа в 6-ия рунд, когато настъпи и развръзката. След поредната резултатна атака на Кличко, Пианета се отпусна на коляно и не успя да се изправи, докато реферът броеше.

Това беше победа №60 за Владимир Кличко на професионалния рунд. Следващата му защита на титлата вероятно ще се проведе през есента в Москва. http://www.sportal.bg

 


Сходни връзки

Кличко нокаутира Пианета в 6-ия рунд | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди