изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:31 EEST
Фидосова за тежка организирана престъпност    
НовиниПрокуратурата разследва съпредседателя на парламентарната група на ГЕРБ в 41-ото Народно събрание Искра Фидосова за пране на пари и бившия вътрешен министър Цветан Цветанов за осуетяване на наказателно преследване срещу нея, това съобщиха от легия "Антимафия".

Говорителят на легията Петър Якимов днес е получил отговор на сигнала, който е подал до главния прокурор Сотир Цацаров. От него става ясно, че по сигнала е започнало разследване, а Цацаров го е разпределил в IX отдел на ВКП - "Противодействие на тежката и организираната престъпност". Шефът на отдела - прокурор М. Стоянов е препратил сигнала и към Софийска градска прокуратура, която трябва да извърши процесуалните действия.

В сигнала на легия "Антимафия" се твърди, че Фидосова е участвала в пране на пари, а Цветанов е прикривал престъпленията, скривайки докумените, които легията е изпратила първо на него. Към сигнала е прикрепено банковото бордеро от Юробанк И Еф Джи България АД, от което личи, че съпредседателката на Парламентарната група на ГЕРБ има договор за заем в размер на 150 000 лева със сметосъбиращата фирма "Титан".

Към сигнала е прикрепена декларацията за конфликт на интереси на Фидосова, където транзакцията е укрита. /http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Фидосова за тежка организирана престъпност | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди