изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:03 EEST
ЕВРОДЕПУТАТЪТ ПРЕСЛАВ БОРИСОВ ОТКРИ ОФИС В ДОБРИЧ    
Новини

Депутатът от Европейския парламент Преслав Борисов откри информационен център в град Добрич. Офисът се намира на бул.“25-ти Септември“ 3



Преслав Борисов е евродепутат от групата на Европейската народна партия и групата на ГЕРБ. Участва в комисиите по вътрешен пазар и защита на потребителите и по транспорт и туризъм.

„Откриваме този офис за гражданите, за да могат да се докоснат до институциите на Европейския съюз. Днес е ден на Европа, знаете че на тази дата преди 53 години е било дадено началото на Европейския съюз и ние неслучайно избрахме тази дата. Честитя на всички присъстващи празника и им пожелавам здраве и благоденствие“, заяви Преслав Борисов.

Кандидатът за народен представител и областен координатор на ГЕРБ Румен Иванов, сподели задоволството си, че в Добрич вече има място, където всеки гражданин може да научи повече за възможностите, които европейските институции дават на гражданите, да получат информация и полезен съвет, и пожела успех на г-н Борисов.

На освещаването присъства и кметът на град Добрич Детелина Николова, която каза, че е радостна от това, че точно Преслав Борисов представлява Добруджа в Европейския парламент, защото знае каква е цената на земеделския труд, какви са проблемите на сектора и как може да се помогне на земеделците.

Тя дари символ на община град Добрич, който да бъде окачен в европейския офис.

Преслав Борисов изнесе и лекция пред младежи от Добрич за структурата и функциите на ЕП и влиянието на европейските решения върху ежедневието на гражданите на ЕС.

Младежите се запознаха с работата на г-н Преслав Борисов в ЕП и дискутираха актуалните предизвикателства свързани с европейското развитие на България.

Платена публикация

 

 


Сходни връзки

ЕВРОДЕПУТАТЪТ ПРЕСЛАВ БОРИСОВ ОТКРИ ОФИС В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди