изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:28 EEST
Михаил Миков: Първата мярка - спешно свикване на парламента, за да спре разпадът    
Политика

„След изборите започва новият мандат на парламента, наблюдаваме как всички правят сметки за правителството, а не какво трябва да се ревизира в законите, по които ще се управлява. Политиката не е аритметика, 120 депутати на 120 и т.н., тя е съгласие върху действия - първото е спешно свикване на Народно събрание. Разпадът на институциите не може да продължава. Изборите показаха, че хората искат промяна".



 Това заяви Михаил Миков от БСП пред bTV. И добави: „Трябва да се търсят компромиси в името на националните цели. Ние нищо предварително няма да обещаваме на „Атака" и на когото е било друг, трябва почтеност."

Не сме започнали разговори с останалите субекти в парламента. Те ще се проведат в новото Народно събрание, категоричен бе той.

Финансовият колапс крие опасност от превръщане в технологичен колапс. Не възразяваме държавата да засили своята роля в икономиката, това е част и от нашата предизборна програма. Днес националната цел е излизане от тежката ситуация, в която попадна държавата, допълни Миков.  http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Михаил Миков: Първата мярка - спешно свикване на парламента, за да спре разпадът | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.47 секунди