изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:31 EEST
Волен Сидеров: ГЕРБ бави правителството    
ПолитикаБойко Борисов бави създаването на правителство с изявлението, че ще приеме мандата и ще се опита да направи кабинет на малцинството. ГЕРБ доказа, че е партия, която не се спира пред измами, и е много опасно да бъде пусната във властта. Така Волен Сидеров коментира закъснялата с четири дни пресконференция на бившата управляваща партия.

По думите му имаме уникална ситуация, в която партията, която се обявява за победител, иска касиране на изборите. Целта на това била да се предизвика объркване, от което ГЕРБ да извлече по-големи дивиденти.

За TV7 и NEWS7 той отново декларира, че няма как "Атака" да подкрепи ГЕРБ, защото веднъж вече са се опарили. По-важното обаче било, че ГЕРБ за излъгали хората, които са очаквали животът им да се подобри.

Не трябва да се занимаваш с политика, ако не можеш да подобриш живота на хората, подчерта той и добави, че "Атака" ще постави изискване за конкретни мерки в посока по-добър жизнен стандарт пред партията, която започне да прави програмно правителство. http://tv7.bg
 


Сходни връзки

Волен Сидеров: ГЕРБ бави правителството | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди