изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:49 EEST
И „Атака“ е за 21 май. Сидеров: Борисов изрече много лъжи, няма договаряне с ДПС    
Политика21 май е хубава дата, светла дата, за свикването на парламента. Не трябва да се бави. Всяко забавяне е пагубно за България. Това зави лидерът на „Атака" Волен Сидеров пред президентството. Припомняме, че ДПС и БСП посочиха същата дата. ГЕРБ пък са съгласни с датата, която другите политически сили предложат.


Не знам да има обаждане от ДПС и БСП към наши депутати. Абсолютна лъжа е, че има договаряне. Бойко Борисов изрече много лъжи и е уплашен, защото има неща, които трябва да излизат срещу негови министри, каза той.

Ние няма да се разбираме с ДПС. Защо трябва да се разбираме с ДПС? С тях се разбират ГЕРБ и НФСБ, отговори Сиредров на въпрос дали има вече договорка между „Атака", ДПС и БСП.

Той заяви, че е за отзоваването на депутати от парламента, които са напуснали парламентарната си група.

Аз ще бъда един от първите, които ще проведат протести срещу всяко едно правителство, ако то не върши работа, категоричен бе Сидеров.

Той започна разговора с журналистите с една странична тема: "очаквам президентът да извика турския посланик и да му иска обяснение за тази незаконна блокада на българо-турската граница и да го попитат защо Турция нарушава международни спогодби", поиска лидерът на „Атака", визирайки проблемите на границата с превозвачите. http://www.trud.bg/

 


Сходни връзки

И „Атака“ е за 21 май. Сидеров: Борисов изрече много лъжи, няма договаряне с ДПС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди