изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:40 EEST
Червен депутат се отказа от Народното събрание    
ПолитикаВторият в областната листа на Коалиция за България Румен Стоянов остава кмет на Калофер. Решението си той взе, след като на няколко събрания калоферци изразиха желанието си Стоянов да остане градоначалник.

Смятам, че трябва да се съобразя с волята на съгражданите си, имаме заедно много работа в града на Ботев, коментира пред БЛИЦ Румен Стоянов. Той декларира, че обещанията, които е дал на предизборните си срещи в областта на земеделието и животновъдството, ще бъдат спазени.

Председателят на БСП Сергей Станишев и областният шеф Георги Гергов са се съобразили с желанието на Стоянов и са дали благословията си да остане в Калофер. Наши източници пошушнаха, че ако БСП сформира правителство, за кмета ще бъде отредена висока служба, свързана с министерството на земеделието.

Сега, след отказа му, в 42-ото народно събрание влиза председателката на БСП Асеновград и пета в областната листа на изборите Маргарита Стоилова.

Кристина ИВАНОВА, http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Червен депутат се отказа от Народното събрание | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди