изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:05 EEST
Бойко Атанасов е новият шеф на НАП    
НовиниБойко Атанасов е назначен за изпълнителен директор на Националната агенция за приходите, съобщиха от правителствената пресслужба.


Атанасов изпълняваше длъжността, докато директорът Красимир Стефанов бе в отпуск заради предизборната кампания. След избирането на Стефанов за депутат и полагането на клетва, той е освободен от длъжността и тя ще се изпълнява постоянно от Атанасов.

Бойко Атанасов стана заместник-изпълнителен директор на Националната агенция за приходите в края на март. Преди това той е бил шеф на Столичната дирекция.

Заради влизането им в парламента са освободени и осем областни управители, както и Владимир Иванов като член на Държавната комисия за стоковите борси и тържищата. Съгласно решението на кабинета заместник областни управители на областите София, Добрич, Пловдив, Хасково, Пазарджик, Разград и Ямбол ще заемат временно освободените титулярни длъжности до назначаването на нови областни управители, както следва: София- Живка Такева-Първанова, Добрич- Стефка Генова, Пловдив-Христо Грудев, Хасково-Николай Нанев, Пазарджик- Ваня Минкова, Разград- Галина Георгиева-Маринова и Ямбол- Нели Кадиева.

Неприсъствено министрите одобриха и друго решение, с което освобождават областния управител на Силистра Николай Димитров, във връзка с подадена от него молба. Временно, до назначаването на титуляр, длъжността заема заместник областният управител Алтимир Адамов. dir.bg
 


Сходни връзки

Бойко Атанасов е новият шеф на НАП | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди