изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:54 EEST
Мистериозна секс смърт на бивш служител на НАСА, работил по програмата "Аполо"    
По света Пол Мюлер бе намерен обесен за врата и гениталиите си, до оборудване за употреба на дрога и секс играчки

Пенсиониран служител на американската космическа агенция НАСА, работил за екипа за навигация в програмата „Аполо“, бе открит мъртъв с въже около врата и гениталиите си в къща в Тайланд, стана ясно вчера. Полицията е открила тялото на 76-годишния Пол Мюлер във вторник в провинция Так. Предполага се, че смъртта му е настъпила преди около 3 дни. Началникът на полицията в Мае Сот Екарат Интасуеб заяви, че едно въже било завързано около гениталиите и кръста, а друго било увито около врата му, като единият му край бил завързан за дръжката на вратата на спалнята. В стаята бяха намерени и оборудване за употреба на наркотика кристал мет, пет таблетки амфетамини и няколко секс играчки.

Няма признаци 76-годишният Мюлер да е бил нападнат, съобщава Bangkok Post. Според първоначалните данни, бившият служител на НАСА е починал от задушаване или сърдечен удар, след като е взел свръх доза, казаха още от полицията. Тялото му е изпратено за аутопсия.

Мюлер е работил десет години за в лабораторията за реактивни двигатели на НАСА в Калифорнийския технологичен институт. Работил е и за екипа за навигация на програмата „Аполо“.

Той е автор на три книги, една от която се казва „Самоубийство ООД“, която той описва като „романтичен и еротичен трилър“. Мюлер е израснал в Лос Анджелис и е професор по физика и астрономия. Наскоро той си е направил профил в Туитър. В него той споделя: „Живея сам в Тайланд, но имам много интересни тайландски приятели“. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Мистериозна секс смърт на бивш служител на НАСА, работил по програмата "Аполо" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди