изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:48 EEST
ВиК - ДОБРИЧ, СЛЕДИ КОЛИЧЕСТВОТО НА ВОДАТА    
НовиниВиК - Добрич, започна кампания по монтиране на измервателни устройства за количествата преминала вода през основните ни водни трасета, като това включва най-големите ни довеждащи водопроводи и стратегическите населени места като общинските центрове Добрич, Каварна, Балчик, Шабла и други, съобщава на сайта си дружеството.

Целта е получаването на полезен профил на водопотреблението, който служи за по-добро разбиране на екплоатационните характеристики на водопроводите, както и за идентифициране на участъците с най-големи физически загуби на вода. Данните са обект на обстоен ежеседмичен анализ, който в бъдеще ще стане ежедневен, заявяват още от дружеството.

Проектът е първата стъпка от по-мащабна програма за мониторинг и анализ на водните количества и намаляване на загубите на вода. Към настоящия момент придобихме коректна картина и за постъпващите водни количества в град Добрич, които са в порядъка на 40–45 хил. куб.м на денонощие.

Дружеството има изцяло нов сайта, на който може да се прави справка за потребеното количество вода от всеки абонат - физическо или юридическо лице. След регистрация он-лайн, клиентите на дружеството могат да следят партидите на водомерите, както и да подават сигнали он-лайн. Сред възможностите са и тези - издаване на електронна фактура и самоотчитане. Т.е. - ако сте на работа и не можете да се уцелите с инкасатора, то може сами да подадете данни, за да ви бъде отчетен водомера. НДТ

 


Сходни връзки

ВиК - ДОБРИЧ, СЛЕДИ КОЛИЧЕСТВОТО НА ВОДАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди