изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:25 EEST
Шест трупа след стрелба до колеж в Лос Анджелис, Обама бил наблизо    
НовиниНай-малко шестима души са били убити при стрелбата в Калифорния, преди полицията за застреля стрелеца в библиотеката на колеж, предаде АФП, позовавайки се на полицията. Заподозреният, носещ бронежилетка, започнал да стреля по къща, която в последствие се подпалила, преди серията от „произволни” изстрели да приключи край колежа в Санта Моника.

„До този момент изглежда, че най-малко шестима са мъртви и двама или трима са ранени”, каза началникът на полицията в Санта Моника Жаклин Сийбрукс, давайки първите официални данни за инцидента. По думите й, в броя на убитите се включва и предполагаемият стрелец.

Първоначалната информация беше, че няколко души са ранени при стрелба по калифорнийски колеж и автобус, предполагаемият стрелец е задържан. От полицията допълват, че е възможно да има и втори стрелец на свобода, след сигнали за стрелба в Санта Моника, Западен Лос Анжелис.

Говорителката на Магистрална полиция Денизе Джосин каза, че на телефон 911 са получени множество обаждания малко преди обед от района около колежа.

„Имахме множество обаждания на свидетели, съобщаващи за мъж с няколко оръжия, стрелящ по автомобили и автобус”, казва тя пред Си Ен Ен.

Пред местната телевизия Ей Би Си 7 Джосин допълва: „Явно има един задържан. Все пак, обажданията продължиха да се получават и след това, за вероятно други изстрели, и вероятно втори стрелец”. Според телевизията, задържаният е ранен.

„Бях край книжарницата, когато чух 15-20 изстрела. Спрях и влязох в сградата на Арт-театъра. Изключително потресен съм”, разказва студент пред Ей Би Си 7.

Президентът Барак Обама е бил на събитие за набиране на средства за Демократическата партия, само на няколко километра от мястото на инцидента.

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Шест трупа след стрелба до колеж в Лос Анджелис, Обама бил наблизо | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди