изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:31 EEST
НОВА АНКЕТА НА ndtnews.hopto.org и НДТ    
ОбществоНОВА АНКЕТА НА ndtnews.hopto.org и НДТ: Бихте ли участвали в масови протести против кабинета Орешарски, ако цената на електрическия ток бъде увеличена?

Не бих могла да се ангажирам с това, че цената на тока ще бъде такава, каквато кабинетът счита, че трябва да бъде. Това заяви назначеният миналата сряда от кабинета “Орешарски“ нов председател на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) Анжела Тонева във вторник пред журналисти след заседание на регулатора, когато представи и обновения му състав.

Тези думи на новата шефка на ДКЕВР взривиха ново обществено недоволство и не е изключено улици и площади отново да бъдат заляти от протести, а защо не и с призиви за сваляне на кабинета Орешарски и за нови парламентарни избори, щом като новоизбраните парламент и правителство са просто едно нищо за Анжела Тонева, която сега определя практически съдбата на българския народ и българската икономика. В "блясъка" на Томова всички напъни, коментари, обещания, призиви на управляващите просто са безсмислени. Кото че ли е напълно безсмислено вече да избираме президент, парламент и правителство, а някой от някъде да назначава председател на ДКЕВР и дърпайки му конците - това винаги става с пари под една или друга формула - да се гаври с цял един народ.

Това ни принуди за пуснем нова анкета, а с нея и да получим и съответни коментари, та белким някой му уври в главата да уволни тази новоцъфнала роза в блатото България. Докато е време. Докато България не е пламнала отново в огъня на сметките за ток, вода, парно...

Анкетата можете да намерите на челната страница на сайта ни.

Димитър Дуков

 


Сходни връзки

НОВА АНКЕТА НА ndtnews.hopto.org и НДТ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
НОВА АНКЕТА НА ndtnews.hopto.org и НДТ
Автор: Anonymous да 2013-06-13 @ 12:15 EEST
Участието на всички българи против незаконното правителство на Орешарски е задължително, даже и да запази тази тази цена на ток, вода и т.н., защото обещаха 15% намаление!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди