изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:33 EEST
Пълен мрак в Б група    
СпортНищо не е ясно - нито отборите, нито формата


Футболната Б група може и да започне с 15 отбора, като два от тях са получили още една седмица отсрочка, за да подготвят документите си, съобщи шефът на Направление Спортно-техническо на БФС Антон Попов.

Става въпрос за отборите на Спартак (Плевен) и Миньор (Перник), като ситуацията при плевенчани е доста по-тежка. Имаше слухове, че отборите на Спартак 1918 (Варна) и Чавдар (Етрополе) също ще се откажат от участие в първенството, но Попов отрече.

"От страна на Чавдар (Етрополе) нещата са изрядни- имаме и финансова гаранция, имаме и попълнени документи, заяви той. Същото се отнасяло и за варненските соколи.

Единствен със сигурност, който се отказва от участие, е фалиралият през пролетта Етър 1924 (Велико Търново), като в този град вече има нов клуб- Етър-Велико Търново, и той е приет за нов член на Северозападната В група.

"При всички случаи Б група ще стартира най-малко с 14 отбора", гарантира Антон Попов. Той обаче не поясни по какъв начин ще се провежда там първенството и дали ще бъде само редовен сезон от 26 кръга или пък ще се въведат плейофи. Ясно е, че другата седмица и там ще се пристъпи към жребий, като най-напред ще се изчакат отговорите от Спартак 1919 (Плевен) и Миньор.

Перничани дори били готови с финансовата гаранция, но трябвало да попълнят някои формуляри и да изпратят заявката си за участие. Останалите клубове- изпадналите от А група Ботев (Враца) и Монтана, заелите от 3-о до 10-о място в изминалия сезон, и четирите нови членове на професионалния футбол, декларирали готовност да стартират. http://bgfootball.com

СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ В "ДОБРУДЖАНЦИ"

 


Сходни връзки

Пълен мрак в Б група | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди