изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:24 EEST
Поръчкови агитки на Пашата готвели кървави мелета    
ПолитикаБорисов и Цветанов изливат страшно много пари, за да спасят кожите си, заяви Сидеров в първия си коментар за протестите

Някои от хората, които протестират, са платени агитки, поръчани от една мутра колега и кум на друга, Румен Пашата. Това заяви в ефира на телевизия "Алфа", лидерът на "Атака" Волен Сидеров, който проговори за пръв път след протестите от петък насам. "Имам данни какво подготвят тези хора. Те са опасни и в момента се изливат страшно много пари за спасяването на техните кожи, тъй като те знаят, че ако останат в опозиция, могат да влязат в затвора", каза Сидеров по адрес на Борисов и Цветанов. Част от протестиращите са платени агитки на ГЕРБ, които готвят кървави сблъсъци в София, за да се върнат препрани, с "бели костюми" на власт и да отърват затвора.

Тази теза защити лидерът на "Атака" Волен Сидеров по повод протестите. Националистът е на позицията, че не трябва да се допуска хаос в страната, за да получат възмездието си онези, които са я разграбвали 4 години.

"Получавам данни, че всякакви криминогенни елементи се активизират и се струпват в София и се готвят кървави мелета.", категоричен бе той в ефира на "Алфа".

По думите му целта е Бойко Борисов да се представи за жертва, едва ли не репресиран, а в същото време депутатите на ГЕРБ се държат като в детската градина - влизат и излизат в пленарната зала.

По време на предаването, в което Сидеров отговаряше на зрителски въпроси, зрителка заяви, че е възмутена от нападението на агитките срещу екипа на ТВ7.

Наглото поведение към телевизията на Бареков е като при маймуните, каза гражданката, която бе категорична, че "това са изпратени агитки". Жената разказа, че хората, които е видяла по тв екраните, не са онези, които протестираха за високите сметки за ток през зимата, в чиито редици е била и самата тя.

Сидеров разказа и това, което сподели пред БЛИЦ, за снощния си сблъсък с протестиращи младежи, които го обкръжиха в градинката пред "Кристал". По думите му те го обвинили, че той е избрал, едва ли не, това правителство, но след диалог с него, страстите утихнали. Младежите признали, че са фенове на Иван Костов, при което Волен ги помолил да направят паралел между него и лидера на ДСБ - кой какво е откраднал, при положение, че "Атака" никога не е била на власт.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Поръчкови агитки на Пашата готвели кървави мелета | 6 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Поръчкови агитки на Пашата готвели кървави мелета
Автор: Anonymous да 2013-06-16 @ 17:09 EEST

Абе Сидеров ти наистина не си добре?Та ти си във власта-БСП ,ДПС и АТАКА.Колко ти платиха ...?????????????.....за гласа,който подари...

 

Поръчкови агитки на Пашата готвели кървави мелета
Автор: Anonymous да 2013-06-16 @ 19:13 EEST

Даже много е добре Сидеров,защото мафията се амбицирала да защити главата на мафията БУДА ла Борисов!

 

Поръчкови агитки на Пашата готвели кървави мелета
Автор: Anonymous да 2013-06-17 @ 11:14 EEST
ЛАЙНЯНАТА ТИКВА И ЦВЪКО СА ЗА ЗАТВОРА, !!!!!
Поръчкови агитки на Пашата готвели кървави мелета
Автор: Anonymous да 2013-06-17 @ 19:55 EEST
Зелени сте още и не различавате лудия от читавия човек!
Поръчкови агитки на Пашата готвели кървави мелета
Автор: Anonymous да 2013-06-18 @ 13:20 EEST
Тоя пък-узрял! Тиквеник.
Поръчкови агитки на Пашата готвели кървави мелета
Автор: Anonymous да 2013-06-23 @ 06:37 EEST

Наркоман!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди