изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:26 EEST
Волен Сидеров: По 40 лв. на човек е плащано за протестите    
ПолитикаНикакви мирни протести няма. Това са групички от платени провокатори и криминални елементи. Това заяви лидерът на „Атака” Волен Сидеров в сутрешния блок на TV7 след снощния екшън пред партийната централа, за който БЛИЦ подробно и ексклузивно информира.

„Това беше една ужасна агресия, която няма нищо общо с граждански протест. Полицията не прави нищо – това е най-страшното в случая. Имаме абсолютен заговор, при който МВР помага на престъпници и нарушители на обществения ред”, заяви Сидеров и допълни, че в 9.00 часа има среща с министъра на вътрешните работи.

„Това са групички платени провокатори. Пияни и надрусани хулигани. Тези хора са организирани от Румен Николов-Пашата. Същите тези елементи, три часа мятаха камъни и раниха депутат от нашата парламентарна група. Ранен е и оператор на телевизия „Алфа“, посочи Сидеров.

Той коментира и поведението на полицията. „На мен ми е много интересно, защо няма нито един задържан? Шефовете на полицейските служби са хора на Цветанов и трябва да си отидат незабавно. Ние сме предупредили Цветлин Йовчев, че ако не изхвърли незабавно тези престъпници от структурите на МВР, ще си замине той“, закани се Сидеров.

„Ние имахме разрешение за нашия митинг, докато тези лумпени нито имат разрешение, а напротив - полицията ги пази. Това не са мирни спонтанни граждански протести. Няма да се изплашим от някакви пияни и надрусани дегенерати. Ние сме си у дома, пред нашата централа“, обясни той.

„Имаме информации, че на протестиращите им се плаща по 40 лева. Скоро ще ви покажем такива хора, които ще се осмелят да говорят пред медиите и ще обяснят кой им е платил“, разкри Сидеров. „Ние объркваме схемата на ГЕРБ и тях ги е много страх. Те се опитват да се върнат в политиката чрез тези платени криминални елементи, но това няма да стане. ГЕРБ е клика от престъпници, които трябва да си намерят възмездието. Нас не ни е страх от тях“, обясни той.

Според него, „Атака“ е гаранция, че Бойко Борисов няма да се върне на бял кон. „Мен не ме интересуват мръсните игри на ГЕРБ. Цялото ръководство на тези престъпници трябва да отиде в затвора. Росен Плевнелиев се оказа, че има милиони в офшорни сметки. Към тези престъпници ще прибавя и имената на Иван Костов, Меглена Кунева, СДС. Всички те се опитват да се върнат на власт, но да знаят, че това няма да им се получи“, смята той. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Волен Сидеров: По 40 лв. на човек е плащано за протестите | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Волен Сидеров: По 40 лв. на човек е плащано за протестите
Автор: Anonymous да 2013-06-18 @ 10:06 EEST
БОЙКООООО ДАВА ПАРИТЕ-ОНИЯ МАЛОУМНИЦИ , КУКЛИ НА КОНЦИ ПРОТЕСТИРАТ В СОФИЯ,КОИТО НЕ ЗНАят ЗА КАКВО ПРОТЕСТИРАТ!!!
Волен Сидеров: По 40 лв. на човек е плащано за протестите
Автор: Anonymous да 2013-06-18 @ 11:13 EEST
Един малоумник подражава с писанията си на друг луд за вързване. Значи и двата сте за лудницата.
Волен Сидеров: По 40 лв. на човек е плащано за протестите
Автор: Anonymous да 2013-06-18 @ 21:21 EEST

Снощи хората от двете страни на барикадата бяха  на лумпена Сидеров /вътрешна информация/.

Волен Сидеров: По 40 лв. на човек е плащано за протестите
Автор: Anonymous да 2013-06-20 @ 09:26 EEST

Сидеров, ти си най големия мангал на света.Напусни от всякъде,от всчко и изчезни в небитието!

Не може прасето да отговаря за хигиената/Сидеров отговаря за парламентарната  етика...?/


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди