изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:17 EEST
Гл. секретар на МВР: Разкрито убийство    
Ред и сигурност

Нови три операции на СДВР показаха, че полицията продължава активно да работи по разкриването и разследването на тежките криминални престъпления под ръководството на прокуратурата.Това заяви пред БГНЕС главният секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров, след като през последните дни столичните полицаи разкриха убийство, заловиха чужденци, които са извършили въоръжен грабеж в София и неутрализираха банда за наркоразпространение.



"Всички материали по случаите са докладвани на органите на прокуратурата и на задържаните лица са наложени мерки за неотклонение задържане под стража за срок от 72 часа", съобщи главен комисар Лазаров.

По отношение на работата на полицията, свързана с охраната на протестите в София, главният секретар каза следното: "Използвам случая да благодаря на всички служители на СДВР за изключителната мотивация и високия професионализъм, който показват. Искам да подчертая, че действията на колегите от "Охранителна полиция" за запазване на обществения ред и сигурността на гражданите, са ефективни вследствие на огромен обем от работа, извършена от оперативно-издирвателните структури на Столичната полиция."

"Оперативните структури осъществяват профилактиката на всички групи, за които има данни, че биха могли да опорочат протестите, а униформените служители осигуряват реда със съдействието и доверието на самите протестиращи", каза още главният секретар на МВР. /БГНЕС

 


Сходни връзки

Гл. секретар на МВР: Разкрито убийство | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.19 секунди