изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:28 EEST
За "Атака" предсрочни избори не били на дневен ред, не знаят утре ще отидат ли на работа    
ПолитикаВъпросът за предсрочни избори не стои на дневен ред за "Атака", имаме действащ парламент и правителство. Това заяви днес преди заседанието на правната комисия депутатът от "Атака" Явор Нотев, цитиран от БГНЕС.

По-рано днес лидерът на БСП Сергей Станишев заяви, че работата на Народното събрание зависи от позицията на "Атака", която трябва да се определи дали иска работещ парламент или предсрочни парламентарни избори. Членовете на ръководството на "Атака" не отговаряха на мобилните си телефони защо днес депутатите на Волен Сидеров не дойдоха в парламента и какво ще е поведението им от тук насетне.

"От парламентарната група намираме, че докато не бъдат осигурени нормални условия за работа не би следвало да се правят дори и опити за свикване на заседания", заяви по-късно Явор Нотев.
http://www.dnevnik.bg

 


Сходни връзки

За "Атака" предсрочни избори не били на дневен ред, не знаят утре ще отидат ли на работа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди