изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:17 EEST
ПОТЪРСЕТЕ РАЯТ В АЛБЕНА В РЕСТОРАНТ "РАЙ"    
ТуризъмВ стремежа си винаги да надхвърляме  очакванията на нашите гости и да им предлагаме незабравими мигове по време на тяхната ваканция, имаме удоволствието да  представим нашия нов Live Music i Tapas Bar „Рай“. Разположен непосредствено на самия плаж ,бар „Рай“ предлага на своите гости богат избор от напитки и коктейли, модерна и феерична визия, селектиран избор от тапас-хапки и, разбира се, музика на живо.
Албена, ресторант "Рай"  Албена, ресторант "Рай"

             Между 18:00 и 20:00 часа бар „Рай“ примамва гостите с изтънчен DJ микс селекция:

·         Buena Vista Social Club

·         Vaia Con Dios

·         Fado-Mariza

·         Nina Simone

·         Amalia Rodrigues

·         Dulce Pontes

·         Gipsi Kings

·         Spanish gitars и др.

След 20:00 часа вечерното забавление продължава с музика на живо и резидънс бенд-а   Big Mama Scandal. Известна и в Карибския басейн групата предлага на нашите гости незабравима  разходка из необятния музикален свят.

Live Music i Tapas Bar „Рай“ ще  впечатли нашите гости с модерна селекция от български вина, разнообразни коктейли, алкохолни и безалкохолни напитки, както и избор от салати, тапаси, плата антипасти, морски дарове и плодови десерти.

От  02.07.2013 година бар „Рай“ се включва в популярната програма Dine Around специално за гостите на хотели „Ралица Супериор“, „Ралица“ и „Вита Парк“. Всеки гост, резервирал своята ваканция на база Ултра Ол Инклузив в един от изброените хотели, има възможност да се възползва от ваучер за безплатна консумация на стойност 10 лева от предложеното меню за напитки, като всяка напитка е съпроводена с „трио тапас” по предложение на главния готвач. Офертата е валидна при минамален престой от 7 нощувки в периода 01.07 – 31.08.2013 година с предварителна резервация на рецепцията на съответния хотел до 15:00 часа на предходния ден, като на всеки възрестен се полага по един ваучер за всяка седмица престой. 

 

 


Сходни връзки

ПОТЪРСЕТЕ РАЯТ В АЛБЕНА В РЕСТОРАНТ "РАЙ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.95 секунди