изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:54 EEST
ИЗВЕСТНИЯТ ФЕНОМЕН МАРИНОВ ВРЪЩА ЖИВОТА И ЩАСТИЕТО НА ХОРАТА    
Общество Феноменът Маринов притежава свръхестествените паранормални способности да помага на хората, дошли при него. Той вижда през материята, времето и пространството, открива магии, клетви и проклятия. Като ясновидец и прогнозист, казва основните събития в миналото, предсказва настоящето и бъдещето, намира откраднати и изгубени вещи, изчезнали хора, помага при разделени двойки, изчиства негативната енергия при човека.

Въздействието се извършва с методите на безконтактната биоенерготерапия, телепатично и чрез полагане на ръка на болното място - върху точки, които са вътрешно свързани с него по нервен и хормонален път. Научно е доказано, че феноменът Маринов въздейства при проблеми в човешкия организъм, като нервно-психически разстройства /страх, уроки, депресии, зависимости/, страхови неврози, психически травми след злополуки, различни неврогенни заболявания, високо и ниско кръвно налягане, главоболие, синузит, язва, колит, гастрит, заекване, напикаване, радикулит, бъбречни заболявания /възпаления, пясък и камъни/, бял и черен дроб, жлъчка, разтегнати сухожилия, артрит, дископатия, ларингит, възпаления на сливиците, някои отити, възпаления на яйчниците, простати и др. Той въздейства чрез своята биоенергия върху целия организъм, изчиства негативната енергия, открива и помага за премахването на магии, родови проклятия, клетви, кошмари, лоши въздействия,  помага при обсебване, алкохолна и наркотична зависимост, събира разделени двойки и зарежда енергийно всеки, който дойде при него. Още по време на сеансите хората започват да чувстват силната биоенергия, която той излъчва, както и промяната в своя организъм - общо затопляне и тръпки по тялото, изпотяване, изтръпване на ръцете и краката, отпускане, лекота, спокойствие. При всеки човек симптомите на подобрение се проявяват по различен начин.

Феноменът Маринов получава своята дарба по странен и необичаен начин преди 20 години, когато около него започват да хвърчат камъни и да се чупят стъкла. Малко след това пророчицата Ванга го кани да отиде при нея и тя го обявява за неин последовател. Маринов е изследван и признат от различни институции като феномен и ясновидец, способен да въздейства чрез своята биоенергия на хората, които идват при него. Дарбата му е научно доказана и изследвана от доц. Вера Точева и Лабораторията по биоенергетика в Пловдив, проф. Връбка Орбецова - председател на Съюза на екстрасенсите в България, Стамен Стаменов и Асоциация "Феномени", Комисия от специалисти по психотроника на Кубрат Томов и др.

При феномена Маринов всеки ден идват хора от различни краища на България, които се нуждаят от предсказания за миналото, настоящето и бъдещето, както и хора с всевъзможни проблеми и болежки. Телефоните му звънят постоянно, хора влизат и излизат по всяко време на дена във всеки град, в който той пребивава. Ето какво казват някои от тях за феномена:

Галена Георгиева, секретарка: "От няколко години съм семейна, но нямахме детенце. В началото на май чух за феномена Маринов от приятелка и със съпруга ми отидохме при него. Честно казано, бях скептично настроена, но все пак със съпруга ми решихме да отидем, поне да разберем защо не мога да зачена. Направихме си изследвания, дори пробвахме ин витро процедура миналата година, но не се получи. Вече си мислех, че никога няма да забременея. Напълно здрави сме и двамата, работим и голямата ни мечта беше да имаме детенце. Феноменът Маринов каза на мъжа ми, че трябва да спре цигарите, ако иска да имаме здраво дете. Направи ни пълно изчистване и на двамата, а мъжът ми ходи още няколко пъти при него за отказване от цигарите. Последния път му казал, че всичко зависи само от нас и да се успокоим, че скоро ще зачена. Миналия месец ми закъсня и си направих тест - във втория месец съм и сме  на седмото небе от щастие! Скоро ще ходим на преглед. Чувствам се страхотно - най-сетне ще имаме детенце и то - благодарение на Маринов!"

Петя Иванова, пенсионерка: "Преди няколко месеца съпругът ми почина от рак на белите дробове и откакто това стана, не можех да си намеря място. Обичах го много, бяхме женени 40 години и когато това се случи, направо рухнах. Не можех да спя спокойно, постоянно сънувах и плачех. Почти нищо не ядях. Освен това от няколко месеца бях с непрекъснато главоболие, имам кръвно, болки в сърцето и стомаха и с каквото и да се захванех, все не се получаваше. Четох за феномена Маринов в един вестник и отидох при него. Като ми каза, че някаква далечна роднина от страна на съпруга ми ни била направила магия, направо бях потресена! Как може да има толкова подли и зли хора? През живота си не сме навредили на никого. Ние сме обикновени хора, аз съм пенсионерка с учителска професия, а мъжът ми навремето беше военен. Направих няколко сеанса при Маринов, които продължиха няколко часа. Той ме изчисти от негативната енергия и ми вдъхна сили за живот. Сега се чувствам по-добре, главоболието ми премина и лека-полека се възвръща апетитът. Дори вече не сънувам кошмари. Не мога да върна съпруга си, но знам, че там, където се намира, е добре!"

Нина Петрова, студентка: "Искам да изкажа благодарност на човека, който ме събра с моята голяма любов. Отидох при феномена Маринов, защото имах проблеми с приятеля ми. От месец той започна да пие всеки ден, започна да се държи ужасно с мен, карахме се постоянно, дори при един скандал, ме удари. Сякаш не беше същия човек, започна да ме обижда и тормози. Когато излизах с приятелки, ми звънеше постоянно да се прибирам, а като се приберях - пак скандали. Дори реших, че ще е по-добре да го напусна. Тръгнах си, но го обичам и се върнах. Дадох му шанс да се поправи, но всичко си продължи по същия начин. Маринов ми каза, че на него много лошо му влияят приятелите му - те го настройвали срещу мен. След поредния скандал го убедих с много караници да отидем заедно при феномена Маринов, за да се убеди, че имаме сериозен проблем. Маринов първо искаше да говори с него насаме, а аз отидох да пия кафе. Като се върнах, не можах да позная приятеля си - посрещна ме един усмихнат, прегърна ме и ме целуна. Поиска ми прошка за всичко. Маринов го изчистил от негативното влияние и му влял акъл. Ако не беше този човек - феноменът Маринов, и досега щях да съм нещастна!"

Илияна Петрова, счетоводителка: "Претърпях пътен инцидент с колата. Разминах се с леки наранявания и огромен стрес. Косата ми започна да пада. Отидох на лекар и той ми каза, че имам страхова невроза и ми предписа антидепресанти. Започнах да ги пия, но от тях постоянно ми се спеше и това пречеше на работата ми. Реших, че има и друг начин да се възстановя и затова се допитах до мои познати при кого мога да отида. Някой ми каза за феномена Маринов, че можел да премахва страхова невроза и реших да отида. Посрещна ме един любезен господин и ме покани да седна. Позна с абсолютна точност къде и как е станал инцидентът, даже каза и с какво съм била облечена тогава. Каза, че ми трябвала почивка и - ако мога са си взема отпуск, да отида някъде на планина. Направи ми няколко сеанса, по време на които първоначално чувствах тръпки по цялото тяло, а след това започнах да се отпускам. Ходих още няколко пъти при Маринов за изчистване и сега се чувствам много по-добре. Отидох и на почивка за няколко дни при роднини в Троянския балкан."

Иван Тодоров, бизнесмен: "От три години бизнесът ми започна прогресивно да запада. Имах все по-малко клиенти, а и кризата ми се отрази много лошо. Станах много нервен, карах се с всички около мен и започнах често да вдигам кръвното. Опитвах се да сключа сделки с много фирми, но все нещо се объркваше и те в последния момент се отказваха да инвестират в мен. А много от клиентите забавяха плащанията, от което страдаше цялата фирма. Стигна се дотам, че съкратих половината си персонал, а тези хора работеха за мен от години и бяхме приятели. Отидох при феномена Маринов - да ми помогне и даде съвет - какво да направя. Оказа се, че завистливи колеги ми крадели клиентите, а някои от тях преди работеха за мен. Освен това имах направена магия - да не ми върви в бизнеса и да затъвам в дългове. Така си и беше - имах кредити, които нямах как да платя. Маринов ми направи няколко сеанса, зареди ме енергийно и ме изчисти от напрежението, в което бях. Помогна и да ми се нормализира кръвното. Сега, когато имам някакъв проблем, често му се обаждам и той ми дава съвети за бизнеса."

Гергана и Петър Илиеви, родители: "Отидохме за пръв път при феномена Маринов преди 4-5 години, защото имахме проблеми със сина ни. Той беше на 15 години и  постоянно имаше проблеми в училище. През ден баща му ходеше при директора. Беше ни казвал, че пуши трева, но не сме си и помисляли, че не е само това. Оказа се, че вземал и твърди наркотици. След това се изнесе при някакъв приятел, когото не познавахме и не се прибираше с дни вкъщи, а когато си идваше, ни изнудваше, да му даваме пари. Колко безсънни нощи сме прекарали с баща му, чудейки се къде е и дали е добре. Добре, че поне от време на време се обаждаше и знаехме, че е жив. Направо се бяхме отчаяли за него. Веднъж, когато се прибра, го качихме насила в колата и отидохме при Маринов. Той веднага го изчисти от негативното влияние. Водехме го на сеанси всяка седмица, докато започна да се оправя. След няколко месеца синът ни спря да взема наркотици и си оправи оценките в училище. Феноменът Маринов върна момчето ни отново към живота, за което ще сме му благодарни цял живот. Сега синът ни е решил да кандидатства за студент и дойдохме пак при Маринов за съвет."

Мелина Спасова, безработна: "Видях статия за феномена Маринов, в която пишеше, че помага при напикаване. Моята дъщеричка е вече на 6 годинки и имаше този проблем от известно време. Всяка сутрин ставаше мокра. Обадих се и отидох. Първо направихме 5 поредни сеанса, в които той й въздейства с ръцете си от разстояние. Ходихме още два пъти при него и не знам как точно стана, но дъщеричката ми спря да се напишква. Безкрайно благодарна съм на този човек, че помогна на детето ми!"

От няколко дни феноменът Маринов приема пациенти и хора с проблеми и в град Добрич. Въздействието върху пациента става както с личен контакт, така и чрез съвременните интернет-технологии. Контакт с него можете да осъществите на телефони: 0879451064; 0888339553; 0893975161

 


Сходни връзки

ИЗВЕСТНИЯТ ФЕНОМЕН МАРИНОВ ВРЪЩА ЖИВОТА И ЩАСТИЕТО НА ХОРАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди