изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:13 EEST
ДОЛНИ ЧИФЛИК, ТУТРАКАН И БРАНИЧЕВО ВЛИЗАТ ВЪВ "В" ГРУПА    
СпортОтборите на "Тича" (Долни чифлик), „Трансмариска" (Тутракан) и „Космос" (Браничево) са най-вероятните нови членове на Североизточната „В" футболна група. Това обяви за медиите секретарят на Зоналния съвет на БФС Петър Петров. „Те отговарят на условията на БФС.

Инспектирахме също стадионите им и се уверихме, че след минимални подобрения ще могат да приемат мачове от третия ешелон. В началото отборът на „Тича" ще играе на „Младост" във Варна, докато направят изкуствения си терен в Долни чифлик. Петър Петров уточни, че на този етап никой от останалите отбори не ги е уведомил устно или документално, че няма да започне участие в новото първенство. Жребият за програмата е на 3 август и ако няма промени, в групата ще са „Шумен", „Дунав" (Русе), "Белица", „Кубрат", „Суворово", „Септември" (Тервел), „Черноморец" (Балчик), „Бенковски", „Две могили", „Силистра", „Черноморец" (Бяла), „Преслав", „Провадия", „Тича", „Трансмариска" и „Космос". Първият кръг от есенния полусезон е на 18 август.

 


Сходни връзки

ДОЛНИ ЧИФЛИК, ТУТРАКАН И БРАНИЧЕВО ВЛИЗАТ ВЪВ "В" ГРУПА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.23 секунди