изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:58 EEST
Волен Сидеров обсади имението на Плевнелиев    
ПолитикаРейдът на Волен Сидеров по родното Черноморие продължава с висока скорост. След като през уикенда окупира централата на телевизия СКАТ в Бургас, вчера председателят на "Атака" обсади имота на президента Росен Плевнелиев на морския бряг.

Предрешен с лятна екипировка, Сидеров седна на метри от входа на луксозната сграда и направи коментар за партийната "Алфа тв". Той бе придружаван от депутати на "Атака", членове на парламентарната комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси.

"Имаме данни, че тези постройки са направени в нарушение с правилата за строителен контрол. Има също съмнение, че тези земи са купени с измама. От имението директно влизаш в морето, което абсолютно нарушава законите за ивицата и общата й принадлежност", обясни Сидеров. Той се закани да инициира разследване, което да установи дали в случая има конфликт на интереси.http://www.blitz.bg

ВИДЕО:
http://www.blitz.bg/news/article/210086
 


Сходни връзки

Волен Сидеров обсади имението на Плевнелиев | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Волен Сидеров обсади имението на Плевнелиев
Автор: Anonymous да 2013-07-10 @ 11:59 EEST
Прокуратурата най-после да се заеме с този луд фашист и да му намери място в Карлуково, защото комунистите и фесовете гледат само сеир и потриват доволно ръце, че обстановката в страната се изостря и се откриват възможности за всякакви конфликти.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.36 секунди