изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:51 EEST
КМЕТ БЛАГОДАРИ НА ДОБРОВОЛЦИ ВЪВ ФЕЙСБУК    
НовиниКметският наместник на Камен бряг Добринка Ялнъзова благодари чрез личната си страница във Фейсбук на жителите на селото, които са се включили като доброволци в потушаването на пожар, лумнал в селото във вторник. В профила си тя пише "Селото беше на косъм да изгори, пожарът за секунди достигна първите къщи. Огромно благодаря на всички, които се притекоха на помощ.

Ето една малка част от тях - Христо и Иван Чобанови, бате Митко- медаря със съпругата си Ненка, Тед - нашия Японец отново беше в първите редици на помощ, Снежка и целия персонал на "Трите кестена" заедно със своите гости и клиенти, и още и още.... Да ме извинят всички, които не зная как се казват, но им благодаря от сърце, те в буквалния смисъл СПАСИХА селото".

От публикуваните снимки е видно, че една голяма площ от степта е превърната в пустош от пожара. Огнеборци споделиха, че причината за пожара е човешкият фактор - собственик на вила в селото правил заварка на метална порта. Сигналът за огъня бил подаден в 14.40 часа, като веднага били изпратени две пожарни коли. Огънят се разраснал изключително бързо, защото вятърът духал откъм морето и това е причината платото бързо да бъде обхванато от пламъците.

И миналата година жителите на Камен бряг и пожарникари се бориха с огнената стихия. Тогава огнените езици бяха стигнали почти до Тюленово. НДТ

Снимки Фейсбук

 


Сходни връзки

КМЕТ БЛАГОДАРИ НА ДОБРОВОЛЦИ ВЪВ ФЕЙСБУК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди