изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:39 EEST
Светла Иванова и Дамян Попов c втори дует    
КултураСветла Иванова и Дамян Попов c  втори дует Поп изпълнителите работят по втори дует, само няколко месеца след като представиха "Двамата с теб" в музикалния ефир. Парчето е включено в наскоро    излезлия албум на певицата "Любов и Кафе". 


" Много силно се впечетлих от песента, звъннах и казах на Светла, че искам да я запишем, меланхолична,   баладична,  точно като за нас" споделя Дамян. Музиката е дело на Николай Урумов, а текста на Александър Петров. "   В     момента изпълнителите работят   по няколко самостоятелни проекта, за това ще представят       новия дует  в края на годината. Тази седмица пък  те  ще се включат в благотворителен концерт за набиране средства за малката Ани от  Бургас, която има нужда от лечение.     Мероприятието ще се проведе на 20 юни ( събота )  от 19:30   часа  в летния театър  на морския град, като в него ще вземат участие още Стефан Илчев, Орлин Павлов, Калин Вельов, Тони Димитрова и др.  "Участието на един артист в подобни каузи е най-малкото, с което може да помогне, надявам се да  съберем достатъчно средства"  коментира изпълнителят!

 


Сходни връзки

Светла Иванова и Дамян Попов c втори дует | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди