изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:25 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност-    На 14 юли, около 16:30 часа е получено съобщение за мъж с прободна рана в областта на корема по улица „Купен” в град Добрич. Установено е, че е възникнал скандал между К.Г. (35 г.) и 31 – годишната Ф.Г.  При опит да прекрати скандала, 24 –годишния О.О. е намушкан в областта на корема от 35-годишния мъж. Пострадалия е настанен за лечение в болница „Св. Ана” в град Варна със средна телесна повреда, без опасност за живота. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на Първо РУП Добрич.

-    На 14 юли, около 04:35 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в с. Стожер, община Добричка. Изпратените екипи на място установяват, че лек автомобил „Опел” с варненска регистрация, управляван от Н.Н. (18г.) застига и блъска лек автомобил „БМВ”, управляван от Д.К. (18г.). Вследствие на настъпилото ПТП са нанесени материални щети по двата автомобила. Водачите на МПС са неправоспособни. При извършената проверка за употреба на алкохол цифровата индикация отчита съответно на водача Н.Н. - 0.97 промила и на водача Д.К. – 1,37 промила. На двамата водачи са взети кръвни проби по надлежния ред. По случая се работи в условията на бързо полицейско производство по описа на Второ РУП Добрич.

    Контролните органи са съставили 46 акта и 79 фиша за констатираните от тях нарушения.

    На територията на ОД на МВР Добрич, са регистрирани два пожара без материални загуби.

15.07.2013 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди