изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:02 EEST
ПРОДЪЛЖАВА НАБИРАНЕТО НА КАНДИДАТИ ЗА „СТАРТ НА КАРИЕРАТА”    
НовиниПродължава  набирането на кандидати с висше образование за работа в централните ведомства, областните и общински администрации в цялата страна по програма „Старт на кариерата”, съобщиха от дирекция „Бюро по труда” в Добрич. За региона, обслужван от ДБТ-Добрич, са заявени 39  работни места в публичната администрация.

Местата за младежи с висше образование са за централни ведомства с офиси в Добрич, както и за общините град Добрич и Балчик, а също и за областната администрация. Най-много – четири места, има за млади висшисти в Националния осигурителен институт, а три – в Националната агенция за приходите, две в Агенцията по вписванията. По едно свободно място има в дирекция „Национален строителен контрол” и в  Агенция по геодезия, картография и кадастър.

В Областната администрация работните места са 3. Те са за млади висшисти, завършили „Компютърни системи и мрежи”, „Публична администрация”, „Библиотекознание и библиография, библиотечно-информационни дейности”.

В Община Добрич се търсят 20 специалисти, завършили икономика, право, архитектура, строителство и геодезия, музикално и танцово изкуство, английска филология, социални дейности и хранителни технологии. Четири са работните места за община Балчик, като се изискват специалностите „Общо инженерство”, „Право”, „Икономика и Туризъм”.

Кандидатите за участие в програма „Старт на кариерата” трябва да са младежи до 29 ненавършени години, считано до 29 юли 2013г., да притежават съответното образование, посочено от работодателя, да са регистрирани в Дирекциите „Бюро по труда”, да нямат трудов стаж по придобитата от висшето образование специалност.

Всеки може да кандидатства по програмата едновременно за три работни места, но само за едно работно място при един работодател, като се подава един комплект документи.

Подробна информация за работните места, критериите за участие и необходимите документи за кандидатстване може да се получи в дирекция „Бюро по труда” в Добрич при трудовите посредници в 601 ст., както и на интернет страницата на Агенцията по заетостта  и от информационното табло в ДБТ-Добрич. НДТ

 


Сходни връзки

ПРОДЪЛЖАВА НАБИРАНЕТО НА КАНДИДАТИ ЗА „СТАРТ НА КАРИЕРАТА” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди