изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:35 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 19-25 юли 2013 г.    
ВреметоВ петък и събота ще преобладава ясно и слънчево време. Ще духа лаб до умерен вятър от север-североизток. Минимални температури - между 15 и 20 градуса, максимални – между 26 и 31.
Очите на Добруджа ІІ Снимка: Димитър ДуковLindsey Gayle Evans 28Kayla Collins 71Протест в Добрич - 3.03.2013

В неделя ще има променлива облачност, на много места ще паднат краткотрайни валежи, възможни са гръмотевици. Изолирани валежи ще има също и в нощта срещу неделя и в неделя срещу понеделник, когато вече се очаква спиране на валежите. През деня вятърът от север-северозапад временно ще се усили. Максималните температури ще спаднат до 22-27 градуса.
През първите дни от седмицата ще е слънчево, с временни увеличения на облачността, валежи са малко вероятни. Максималните температури отново ще се покачат до 26-31 градуса.
В средата на седмицата /сряда - четвъртък/ в следобедните часове и преди полунощ ще има развитие на купеста и купесто- дъждовна облачност. На места ще паднат краткотрайни валежи, придружени от гръмотевици. Дневните температури слабо ще се понижат.
Температурата на морската вода ще се задържи около 25 градуса. Вълнението ще е най-место 1-2 бала, на юг от Бургас временно до 3. 

Деж. синоптик: Мирослав Петров
 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 19-25 юли 2013 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.32 секунди