изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:24 EEST
XV издание на най-големия международен фестивал по тенис на маса в Албена    
Спорт
XV издание на най-големия международен фестивал по тенис на маса в Албена ще събере в спортната зала на курорта над 800 спортисти и гости от цяла Европа, съобщават от пресцентъра на комплекса. Спортната проява ще се състои от 24 до 28 юли.


„Това е единственият по рода си форум на континента, който дава среща на 3 възрасти - деца и юноши ,професионални състезатели и ветерани. Първите мачове от феста са в сряда - 24 юли, от 9.30 ч, а началото ще поставят ветераните. На следващия ден след обяд от 14.00 започват срещите при майсторите,а в петък следобед започват и двубоите при децата и юношите. В събота са срещите по двойки и елиминациите при майсторите, а в неделя от 9.30 са всички финали”, заяви организаторът Стефан Георгиев.

В Албена обаче вече са подредени масите за тенис, а в спортната зала вече се провежда ползотворен тренировъчен лагер с над 100 състезатели от Русия и България.

Лагерът се води от заслужилия треньор на Русия Лидия Родичкина, а специален гост е също заслужилия треньор на Русия Валентина Щесюк, която е създала 38 майстори от световна класа.

От българска страна участват известните наши треньори и състезатели Цветомир Цонев, Станислав Иванов, РадославКамберов и Стефан Лафчиев.

Тренировъчният лагер завършва в навечеието на фестивала, а след финалите е предвиден друг камп, който ще се проведе в Културно-информационня център на Албена.
 


Сходни връзки

XV издание на най-големия международен фестивал по тенис на маса в Албена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди