изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:02 EEST
ДОБРУДЖА ГОСТУВА ДНЕС НА ЧЕРНО МОРЕ    
СпортФутболистите на Добруджа ще проведат днес последната си контрола от предсезонната подготовка. "Жълто-зелените" ще гостуват на Черно море във Варна, като мачът на стадион "Тича" е от 18.00 часа.

Очаква се с екипа на "моряците" да излязат футболистите, които не взеха участие в срещата със Славия от първенството на "А" група, завършила при нулево равенство, както и момчета от юношеския състав на Черно море, тъй като наставникът на мъжкия тим Георги Иванов-Гонзо иска да види младите футболисти в игрова обстановка.

Проверката във Варна ще бъде осма за добруджанци през това лято. Припомняме, че "жълто-зелените" отстъпиха на два пъти от Светкавица (Търговище) - с 1:2 и 0:2, загубиха от Черноморец (Бургас) с 0:1, от Литекс (Ловеч) с 1:3, от Видима-Раковски (Севлиево) с 3:4, завършиха наравно 1:1 с Калиакра (Каварна) и победиха Шумен-2010 с 4:1.

Срещите от първия кръг на единната "Б" група са на 3 август. Тогава избраниците на старши треньора Радослав Вардаров приемат на стадион "Дружба" завърналия се във втория ешелон Академик (Свищов).

Междувременно стана известно, че халфът Спас Георгиев, който бе на проби, е одобрен от треньорския екип на Добруджа и ще носи жълто-зеления екип в първенството. 21-годишният състезател е възпитаник на юношеската школа на Славия (София) и има над 30 мача в "А" група с екипа на "белите".

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА ГОСТУВА ДНЕС НА ЧЕРНО МОРЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди