изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:37 EEST
КЗК ОТМЕНИ КЛАСИРАНЕТО В ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА НА ОБЩИНА ДОБРИЧ    
НовиниКомисията за защита на конкуренцията е отменила решение на кмета на Добрич за избор на изпълнител по обществена поръчка за избор на одиторска фирма за извършваните дейности по изграждането на депото. Това съобщиха от КЗК, като добавят, че жалбата, която е разгледана е подадена от "Финанс Одит" ДЗЗД.

В хода на проучването КЗК е установила, че кандидат, избран за изпълнител на обществената поръчка, Обединение "Европроект одит Добрич", не е подал офертата си съгласно изискванията на ЗОП. Има неяснота дали обединението или "Римеса одит" ЕООД - дружество, част от него, е участник в процедурата, поясняват от комисията, която смята, че по тази причина офертата от този участник е трябвало да бъде предложена за отстраняване, а не допусната до оценяване и класиране.

На следващо място производството установи, че експертът – одитор, предложен от другата заинтересована страна, "АФА-ВОК" ДЗЗД, гр. София, не отговаря на изискването за наличие на определено образование в областта на информационните технологии. Констатираното е самостоятелно основание за отмяна на обжалваното решение, доколкото на участника не е указано да приведе офертата си в съответствие с изискванията на възложителя.

КЗК връща процедурата от етап разглеждане, оценяване и класиране на офертите в съответствие с изискванията на закона и мотивите в решението. НДТ

 


Сходни връзки

КЗК ОТМЕНИ КЛАСИРАНЕТО В ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА НА ОБЩИНА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди