изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-02-22 @ 10:05 EET
ТЕЛЕПАТИЧНИЯТ МОСТ МАРИНОВ - НАДЕЖДА ЗА ХОРАТА    
Любопитно

* „За мен е важно да открия този код, който решава конкретния проблем на човека. И да помогна!” 
* Ванга: „Той е вторият, който ще ме наследи”„Всички пътища водят към...” Да! Някога култът е бил Рим. А какъв е култът днес, в глобалния свят? Къде иска да стигне човекът? И как да го направи? Все повече хора осъзнават, че са родени в този живот, за да постигнат щастие. А в какво намират щастието? Представата за него е различна за всеки човек на планетата. Хората казват:„Аз съм щастлив, когато… имам власт; съм с любимия; творя добро; знам истината; имам пари; помагам на хората; съм здрав; преборвам слабостите си; премахвам злото от пътя си; да осигуря децата си. Аз съм щастлив когато…” Списъкът е безкраен. И всеки търси своя брод и път към щастието. 

За радост има личности, които са за нас това, което е фарът за корабите. Те хвърлят светлина към нашия брод и ни помагат в ориентирите по пътя към своето здраве, професионален път, лично щастие, обич, семейна топлота, радостта на децата и т.н. Един такъв представител на феномените, който по своеобразен телепатичен мост за връзка с Вселената помага на хората с изключителната си дарба, е известният г-н Маринов. Той казва: „От бог идва дарбата ми. От Вселената идва енергията. От природата идва силата ми да помагам”. Това, което наричаме Бог, всъщност е енергията, която чрез него е способна да отстрани 24 болестни състояния. Да неутрализира магии. Да ни избави от различни проблеми, да открие крадците и злонамерените, които тровят дните ни със злоба, лошотия, клетви. 

Когато си кажете: ИСКАМ ДА РАЗБЕРА: Защо не ми върви? Имам ли магия? Ще оздравея ли? Трябва ли да се оперирам? Той ще се върне ли при мен? Ще спечеля ли с този бизнес? Ще се омъжи ли тя за мен? Детето ми ще се оправи ли? Ще ми дадат ли кредит за къщата? Ще запазя ли работата си? Ще замина ли за чужбина? Ще имам ли деца?... Тогава можете да се обърнете към г-н Маринов – той е проводник на силата, която ни дава живот, която поддържа тялото ни живо и ни помага да се избавим от злините и болестите, да открием загубени вещи или хора, да намерим работа или любим човек и т.н.

 

КОЙ ВСЪЩНОСТ Е ТОЙ? 

Когато го срещнеш за първи път изглежда някак ексцентричен. Не изразява емоция. Поглежда те, съсредоточава се и не е нужно да му казваш защо си дошъл при него – той сам ти посочва причината. Отговаря веднага, сякаш се заслушва в нещо или в някого. Докато думите, които изрича, се преследват една друга. Нещата, които казва, ти изглеждат толкова естествени, все едно винаги си знаел това, което чуваш. Гласът му е равен, спокоен, тих и изличава всяко промушило се в съзнанието съмнение… „Бог е дал тази дарба. Той лекува чрез мен”, казва Маринов. 

С биополето, което се появява при него като по чудо, когато е едва 16-годишен, Маринов лекува повече от двайсет здравословни проблема. Изследванията в различните специализирани лаборатории и центрове в България доказват неговите безспорни способности – Лабораторията по биоенергетика в Пловдив, Асоциация „Феномени”, Съюзът на екстрасенсите в България, Комисията по психотроника към МЗ на Кубрат Томов. 

Сред проблемите, които той отстранява успешно, са: главоболие, високо и ниско кръвно налягане, виене на свят, белодробни, чернодробни и заболявания на жлъчния мехур, възпаления на яйчниците, разбиване на камъни в бъбреците, заекване, напикаване, импотентност, дископатия, разтеглени сухожилия, синузит, язви, колит, страхова невроза, увреден слух. „Не лекувам рак, СПИН, разширени вени, мигрени, макар да ми се иска и за това да помагам. Чувствам се удовлетворен, когато помогна на човек. Това ме зарежда с положителна енергия”, споделя откровено Маринов. Когато той не е в състояние да помогне, насочва пациента към подходяща клиника или лекар, които ще решат проблема му.

 

ЕТО И НАЙ-КРАСНОРЕЧИВОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО за неговите възможности – споделените резултати от хора, на които е помогнал.

• Бях се схванал, качиха ме при Маринов – не можех да ходя. Той веднага разбра, че имам неуспешна операция от дискова херния. Със 7-8 сеанса успокои болките ми и сега мога да се движа като нормален човек, разказа Г. Григоров от Пазарджик.

• От години ме лекуваха безуспешно от невроза. Г-н Маринов откри, че моят проблем не е там, а е сърдечен – в дясното предсърдие. Имах и киста на яйчника, ниско кръвно, често уриниране. След 8 сеанса състоянието ми рязко се промени. Нямах пристъпи, сънят ми се възстанови. По-късно той излекува гнойната ми ангина само с енергията си, спомня си С. Петринска от Благоевград.

• Маринов направи чудо за детето ми. Днес ние сме щастливи, защото той го спаси от 10-годишно ходене по мъките, ограбено детство, страдания. На 6-месечна възраст бебето ни заболя от астматичен бронхит и от антибиотиците се увредиха бъбреците му. После получаваше и болки в сърцето. Израсна като болен човек, без детски игри и забавления. Не зная какви щяха да бъдат днес дните му, ако този изключителен човек не беше му дарил живот, развълнувана разказва Я. Милушев от Пловдив.

Това са само малка част от случаите, някои от които са описани и в многобройните публикации в пресата. А те са неизброими в практиката на Маринов от 1990 г. насам. Неслучайно, докато е жива, баба Ванга казва за него: „Той е вторият, който ще ме наследи”. Възможностите на Маринов обаче не се простират само в ясновидството, както е при нея. Той успешно разкрива и неутрализира негативната енергия на магиите. Помага при решаването на проблеми с взаимоотношенията. И както стана ясно – има и много силни лечителски способности.

ФЕНОМЕНАЛНИТЕ СПОСОБНОСТИ НА МАРИНОВ се  появяват и в разпознаването на негативната енергийна намеса (магия) и в неутрализирането й. Помагал е многократно в откриването на откраднати коли и вещи, изчезнали деца, похитени хора. С тези ясновидски качества той ефективно съдейства на полицията, като посочва местонахождението на откраднати коли, на самите престъпници и така съдейства за разкриването на повече от 400 криминални престъпления.

• Без придружител не можех да излизам – колабирах, имах кошмари, забравях, цикълът ми беше нарушен, бях много нервна. Лекарите казаха, че яйчниците ми съхнат и не мога да имам дете. Маринов откри, че имам две магии – едната с живак. След неговата намеса се върнах към живота, родих детенцето си, много съм му признателна, споделя г-жа Василева от Варна.

 „Колата ли си дошъл да търсиш?”, с тези думи ме посрещна Маринов, когато влязох при него. Бях изумен. Но още повече бях и радостен, когато открих моето „Ауди” на мястото, което той ми посочи, разказа А.Стефанов
от
  Пловдив.

• Прибрахме се в Хасково и веднага отидохме на мястото в дома ни, което ни каза Маринов. Да, направената магия беше там – билка, поставена в забравено от нас портмоне. След като я развали по неговия си начин, нещата при нас отново потръгнаха – жена ми си възстанови здравето, синът ми се върна към семейството, а нашият музикантски бизнес се възроди. Какво да кажа в този случай освен едно огромно „Благодаря!”, това бяха думите на П. Драганов.

• Не можех да разбера защо след две години заедно Павел ме напусна, без някаква видима причина. Отдръпна се изведнъж. Отидох при Маринов и той направо ми каза: „Прибирай се вкъщи, проблемът ти е решен”. Още същата вечер приятелят ми се обади и се извини за поведението си, сподели П. Попова от Смолян.

 

„Получавам информация от Бог, от Вселената - по телепатичен път. Така контактувам с енергията. Когато се срещна с човека, ако има болка, вниманието ми се съсредоточава там. Тази връзка е особена. Трябва да се усети, не можеш да я разкажеш на човек, който никога не го е изпитал. Хората идват при мен объркани, на кръстопът, с направена магия, депресирани, безработни, загубили пътя, с лични или служебни проблеми. Или с влошено здраве. Някои идват с вяра, други с голямо съмнение. Те са различни по възраст, образование, социално положение. Но за мен това не е от значение. За мен е важно да открия този код, който решава конкретния проблем на човека. И да помогна! Това е важното. Не са нито парите, нито други облаги.”

 


От днес в рамките на няколко дни Маринов ще приема в градовте Добрич, Каварна и Балчик. За българите в чужбина феноменът Маринов може да оказва съдействие и помощ на нуждаещите се от него и чрез директна връзка по
 skype: dar505050

Ако искате да научите факти от Вашето минало и настояще, да Ви предскажат бъдещето, да усетите биоенергийно въздействие за решаване на лични, семейни, здравословни, служебни и и бизнес проблеми, ако искате да изчистите магия, клетва, родово прклятие, да се спасите от стреса и депресията, можете да позвъните на телефони.

0893/ 975 161; 0879/ 451 064

 


Сходни връзки

ТЕЛЕПАТИЧНИЯТ МОСТ МАРИНОВ - НАДЕЖДА ЗА ХОРАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди