изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:51 EEST
Смениха ръководството на порт Бургас    
НовиниПристанище Бургас има нов изпълнителен директор и нов борд от вчера. Досегашният шеф Деян Димов, който е от ГЕРБ, е сменен с ръководителя на отдел “Вътрешен одит” в порта Николай Тишев, член на Областния съвет на БСП в Бургас. За смяната потвърдиха и от Областна управа, съобщава Burgasinfo.

Със заповед на министъра на транспорта Данаил Папазов  за председател на съвета на директорите на порта е определен Аргир Бояджиев. В новия състав на съвета на директорите е включен и капитан далечно плаване Александър Калчев, пишат от областна администрация.

Смяната на Димов е изненадваща като се има предвид факта, че преди месец при посещение в Бургас транспортният министър Данаил Папазов обяви, че няма да сменя шефа на пристанището, а ако се наложат промени, те ще са само козметични.

Председателят на новия борд -  Аргир Бояджиев, също е от БСП. Той бе изпълнителен директор на порта преди назначаването на Деян Димов.

Областният управител Павел Маринов вече се е срещнал с новото ръководство.  Той е пожелал  спорна работа на новите членове на съвета на директорите.  http://burgas.dir.bg

 


Сходни връзки

Смениха ръководството на порт Бургас | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.58 секунди