изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:27 EEST
ДЕЦА ПОСЕТИХА КЪЩАТА ЗА ГОСТИ "МАРИЯ-НЕВЕНА"    
Общество50 деца от общинската ваканционна програма "Наше лято" в Тервел посетиха къщата за гости в село Безмер "Мария-Невена" с управител Невена Денева, съобщи за НДТ директорът на общински детски комплекс "Малкият принц" в Тервел Виолета Димитрова.

Те бяха посрещнати гостоприемно от домакините. Малчуганите разгледаха къщата и района, запознаха се с етнографската сбирка - материали и предмети от бита, носии от края на 19, началото на 20 век. Останаха впечатлени от хубавата градинка с много цветя и плетена ограда. Децата получиха задача да нарисуват всичко това, те твориха във всички кътчета на градината. Рисунките им бяха подредени в изложба, всички получиха награди. Осигурен бе обяд от община Тервел, приготвен от Невена Денева. Посещението приключи с хубаво българско хоро, на което се хванаха децата. Това бе едно от най-забавните и интересни мероприятия от ваканционната програма "Наше лято" наред с Деня на таланта, който проведохме през юни, каза за НДТ Виолета Димитрова.

Следващата проява е на 6 август, вторник. Тогава ще се проведе футбол на малки вратички. НДТ

 


Сходни връзки

ДЕЦА ПОСЕТИХА КЪЩАТА ЗА ГОСТИ "МАРИЯ-НЕВЕНА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди