изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:01 EEST
Мира Мелева от Пловдив стана модел №1 в света!    
Мис & Мистър Мира Мелева, модел на агенция "Соно Моделс" спечели 23-тите награди World Super Model. Бляскавият финал се проведе в град Тянжин, Китай. Мира има природно руса коса и сини очи. Висока е 177 см, с мерки 84/60/88 и от град Пловдив. За пръв пьт в историята на престижното съревнование короната отива при българка.

Наградите се връчват от Световната модна организация, а на подиума красивата пловдивчанка трябваше да се съревновава с 40 участнички от 20 държави. Подгласнички и станаха представителките на Китай и Грузия.
Ето и няколко думи от самата Мира, за преживяното:
"На 25 юли заминахме от Пекин за Тянжин, където бяхме отседнали в прекрасен хотел- всички 41 момичета.


Всеки ден посещавахме различни забележителности, правехме снимки и подготвяхме визитките за конкурса .Организацията беше прекрасна. Момичетата бяха от различни държави, като имаше представителки от всеки континент. Конкуренцията беше много голяма и нямах големи очаквания.

Самият конкурс се състоя в четири тура - спортни облекла, fashion, бански костюми и вечерни рокли. Залата беше огромна и имаше страшно много хора. Избраха Мис на всеки един континент - втора подгласничка, първа подгласничка и победителката.

В момента, в който си чух името за победителка в конкурса имах чувството, че сърцето ми спира, не можех да повярвам, че е истина. Бях мечтала за този момент през целия си живот, още от малко момиченце, когато за първи път гледах "Мис Свят" си бях казала "Искам един ден и аз да бъда на мястото на тези момичета!". И ето, че мечтата ми най-накрая се сбъдна.

Искам да благодаря от все сърце на моята агентка Валя, която ме откри и повярва в мен и на моето семейство, за това че винаги са били до мен и са ме подкрепяли."

http://news.fashion.bg


 


Сходни връзки

Мира Мелева от Пловдив стана модел №1 в света! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди