изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:44 EEST
Огнен ад: Възрастен мъж изгоря в остъклената си тераса    
НовиниСезонът на летните пожари взе поредната жертва, след като възрастен мъж на 89 години загина от пламъците в Ловеч, съобщиха от Регионалната дирекция на МВР – Ловеч. При друг голям пожар тази нощ в ловешко село са били унищожени 5 къщи, не за късмет се е разминало без жертви.

Полицаите са установили, че на 6 август около 19.35 часа в частен дом на ул. „Цачо Шишков” в Ловеч е възникнал пожар в остъклена тераса. Огънят е тръгнал вследствие на запалване на тиган с мазнина поставен на газов котлон.

Починал най-вероятно от задушаване е Х.М.-89 годишен, собственик на жилището. При пожара са опушени 5 квадратни метра стени. Точните причината за смъртта и запалването се разследва от РУП-Ловеч, образувано е досъдебно производство.

Снощи пожар унищожи пет съседни къщи в троянското село Шипково. В 3.31 часа три екипа от Районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението" – Троян и един екип от Ловеч са участвали в потушаването на пожара.

Изгорели са 5 къщи, разположени плътно една до друга, и прилежащите им стопански постройки на обща площ 350 квадратни метра. При инцидента няма пострадали хора. Причините за пожара се разследват от Районно управление "Полиция"-Троян. / http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Огнен ад: Възрастен мъж изгоря в остъклената си тераса | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди