изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:20 EEST
Кметът на Сунгурларе пред "Труд": Всички търсим 3-годишния Евгин    
Общество Полицаи със следови кучета започнаха издирване на 3-годишно дете. Сигналът, че невръстното момченце Евгин е изчезнало от двора на баба си и дядо си, бил подаден в четвъртък, около 15 часа. Веднага започнало търсенето. Пчелин, където е станал инцидентът, е мюсюлманско село със 100 къщи. Това е последното населено място, след това има чукари, храсти и гора и започва Балкана.

Цяла нощ униформени са търсили хлапето с уреди за нощно виждане. Вчера акцията, в която участва и Гранична полиция, продължаваше, но до късния следобед нямаше никакъв резултат.

Близките на детето се тревожат, че е прекарало нощта в гората, където има всякакви опасности, включително и диви зверове.

Детето е син на 38-годишната Джюмбюл Низам и 45-годишния й съпруг Евгин Низам от село Манолич, община Сунгурларе. В четвъртък двамата гостували на бабата и дядото в Пчелин, а детето си играело в двора.

"Всички кметове участват в акцията, както и много доброволци. Детето не познава района, малко е. Чисто човешки съдействаме на полицията. Кметът на Пчелин и на Манолич също участват в търсенето", каза пред "Труд" кметът на Сунгурларе д-р Георги Кенов.

"Майката на Евгин не работи, гледа по-малката му сестричка, а бащата е пастир", каза кметицата на с. Манолич Савие Дерменджи.
http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Кметът на Сунгурларе пред "Труд": Всички търсим 3-годишния Евгин | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди