изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 07:05 EEST
Само в БЛИЦ: Момиче излезе да нахрани котките и изчезна    
Новини 25-годишно момиче от село Лебед, Кърджалийско, е в неизвестност вече девети ден. Близките й се опасяват, че тя е отвлечена.

Емине Илязова Османова изчезва на 2 август сутринта. Става рано заедно с майка си, помага й да издои кравите, после й казва, че отива да нахрани котките и оттогава никой не е чувал за нея.

“Оставила е вкъщи телефона си, очилата, личната карта, всичко. Не е взела никакви вещи със себе си. Затова се притесняваме, че може да е била отвлечена от кола, която случайно е преминавала покрай дома й. Много сме притеснени за нея. Молим се само да е жива”, разказа пред БЛИЦ роднина на момичето.



Емине работела в селския магазин, имала си и сериозен приятел, за когото щяла да се жени. Младежът също бил потресен от изчезването на любимата и разлепил нейни снимки из Кърджали. Роднините на Емине са подали жалба и в полицията, но до този момент оттам също нямат никаква информация за момичето. / http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Само в БЛИЦ: Момиче излезе да нахрани котките и изчезна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди