изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:37 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА    
НовиниСВЕТСКА КЛЮКА

С ОЩЕ един член се увеличи в петък семейството на нашата колежка Влади - на бял свят се появи внучката й Анастасия. По този хубав повод вчера Влади за пореден път демонстрира кулинарните си възможности и ни зарадва с вкусна почерпка. По думите й, тя бе както за Анастасия, така и за чаровната й кака Кати, за чудесните мама и татко - с пожелание да са живи и здрави и да се радват на щерките си. Екипът на По-добрия вестник също се присъединява с честитка. Желаем на Анастасия да расте здрава и умна, щастлива и безкрайно обичана!

БЪЛГАРСКИ филм или сериал, в който Микеле Плачидо играе главната роля - на италианец, който пристига у нас и историята се завърта около него, писа dnesplus.bg. Такава идея има от известно време италианската кинолегенда. Обмисля я заедно с режисьора Красимир Иванов, с когото се познават от години. Засега пишат още сценария, но ако съберат добър екип - изцяло български, и направят хубав продукт, със сигурност ще го разпространят в Италия, а и по света.

 


Сходни връзки

СВЕТСКА КЛЮКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.21 секунди