изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:56 EEST
Носителка на титлата "Ms Bikini Universe" (Маями) сред кандидатките за Фитнес Лейди 2013    
Мис & МистърПризьорката от световния шампионат Ms Bikini Universe в Маями, САЩ - Здравка Максурова (33), която спечели 4-то място и титлата "Ms Bikini Universe", е сред кандидатките за първото издание "Фитнес Лейди 2013", което ще се проведе на 30 и 31 август в Слънчев бряг. Домакин на събитието е култовият клуб БЕДРУМ, съобщава ВИП Комюникейшън.
Здравка Максурова (33), която спечели 4-то място и титлата "Ms Bikini Universe", е сред кандидатките за първото издание "Фитнес Лейди 2013", което ще се проведе на 30 и 31 август в Слънчев бряг. Здравка Максурова (33), която спечели 4-то място и титлата "Ms Bikini Universe", е сред кандидатките за първото издание "Фитнес Лейди 2013", което ще се проведе на 30 и 31 август в Слънчев бряг. Здравка Максурова (33), която спечели 4-то място и титлата "Ms Bikini Universe", е сред кандидатките за първото издание "Фитнес Лейди 2013", което ще се проведе на 30 и 31 август в Слънчев бряг.

Атлетичната варненка е щастливо омъжена от 11 години. Със съпруга й се грижат за 4-те им деца, на две от които тя е  майка. 
"Занимавам се със спорт откакто се помня. Тренирала съм спортна гимнастика, модерен балет и тенис на корт през годините. След първото си раждане за първи път влязох във фитнеса. Причината беше облог с мой приятел, който твърдеше, че не е възможно раждала жена да има плочки... Е - доказах му обратното.  Постепенно се запалих по този спорт. Последните две години тренирам доста активно. От тази година съм състезателка в категория "Фитнес-бикини". Дебюта ми беше през април на Националното първенство по културизъм и бодибилдинг в Пловдив, където бях класирана 5-та. В края на юни учавствах в световния шампионат Ms Bikini Universe в Маями, САЩ, където взех 4-то място и титлата "Ms Bikini Universe". Предстоят ми още две състезания този сезон, в края на септември и края на октомври, за които вече се готвя активно", споделя Здравка. 
В конкурса "Фитнес Лейди 2013"  има и други изненади - популярни българки, които от години демонстрират завидни спортни тела и за които годините оказват само положително въздействие. Организаторите на събитието все още пазят в тайна имената им.

Американка спечели конкурса "Мис Свят"
Пищова отново коронясва красавици край морето
Ива Стефанова се завърна с две корони от Китай/+ ВИДЕО/
Наталия Гуркова: Никога не съм имала нищо общо с Трактора. Алексей Петров охраняваше конкурса
17-годишна спечели първия ”Мис Бикини България
 


Сходни връзки

Носителка на титлата "Ms Bikini Universe" (Маями) сред кандидатките за Фитнес Лейди 2013 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди