изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 21:28 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


-    На 20 август, в 11:40 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот, находящ се по ул. „Приморска” в с. Кранево, общ. Балчик. Установено е, че за времето от 08:30 часа до 11:30 часа на 20 август, чрез взлом на входна врата неизвестен извършител е проникнал в имота. По данни на тъжителката е извършена кражба на сума пари, златни и сребърни накити. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на РУП Албена.
-    На 21 август, около 13:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя от град Тервел посока село Кочмар, обл. Добрич. Установено е, че лек автомобил „Ситроен” с великотърновска регистрация, управляван от И.И. (23 г.) от град Горна Оряховица, застига и удря отзад пътно превозно средство с животинска тяга. Вследствие на ПТП, са пострадали возещите се магарешката каруца М.М. (66 г.) и 62 годишната С.М., и двамата от град Тервел. Двамата са транспортирани в МБАЛ Добрич без опасност за живота. Жената е настанена в отделение ортопедия със счупен таз, а мъжът е настанен в отделение хирургия със счупени три ребра. Водача на МПС е изпробван за употреба на алкохол, като цифровата индикация е с отрицателен резултат. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУП Тервел.
-    На 21 август, около 00: 20 часа е получено съобщение за възникнал ПТП, по ул. „Христо Ботев” на кръстовището с бул. „Русия” в град Добрич. Установено е, че водач на автобус с добричка регистрация, не спазва пътен знак Б-2 / пропусни движещите се по път с предимство/ и отнема предимството на движещия се по бул. „Русия” лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация. Вследствие на настъпилото ПТП са нанесени значителни материални щети по МПС. Пострадали са возещите се в лекия автомобил, които след обстоен преглед в ЦСМП Добрич са освободени с охлузни рани по тялото, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУП Добрич.

Контролните органи са съставили 40 акта и 42 фиша за констатираните от тях нарушения.
На територията на ОД на МВР Добрич, са регистрирани 8 пожара без материални загуби.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2013-08-21 @ 17:00 EEST
Голям късмет е, че се е намелело БМВ. Тия автомобили, както се знае са много здрави. Точно колкото главите на пилотите, които ги управляват. ;-)

Пък и в пулонощ е нормално да не можеш да спреш. Тогава всички знаят, че каляските се превръщат в тикви. :)))


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди