изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:02 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯза периода от 30-ти август до 5-ти септември 2013 г.    
ВреметоВ петък ще има променлива облачност, по-значителна над северозападните райони със слаби превалявания на отделни места. Ще духа слаб до умерен северен вятър, по крайбрежието ще стане от североизток. Максимални температури 23-28 градуса. В събота преди пладне ще е слънчево, а следобед ще се развива купеста облачност, по-значителна по крайбрежието и на места е възможно да превали.
 Bryiana Noelle 15  Bryiana Noelle 04  Bryiana Noelle 21

Вятър слаб от северна четвърт, по крайбрежието следобед ще стане от изток-югоизток. Минимални температури 13-18 градуса, максимални 22-27.
В неделя ще е слънчево с временни увеличения на облачността по значителни над Добруджа и крайбрежието. Вятър слаб от запад-северозапад, по крайбрежието ще стане от югоизточна четвърт. Минимални температури 12-17 градуса, максимални 23-28.
В понеделник ще предимно слънчево. Вятър слаб от южна четвърт, по Черноморието до умерен. Максималните температури ще се повишат до 25-30 градуса.
Във вторник преди обяд ще е слънчево, а следобед от запад облачността ще се увеличи и ще започнат валежи., които до вечерта ще обхванат северните райони. Вятър от северозапад умерен. Максималните температури ще са в широк интервал – от 15-20 градуса над северозападните райони до 21-26 над югоизточните.
В сряда ще е предимно облачно с валежи, на места интензивни. Вятър от север-северозапад слаб до умерен. Максимални температури 16-21 градуса.
В четвъртък ще е предимно облачно, на места с превалявания. Вятър от запад-северозапад умерен. Максимални температури 18-23 градуса.
Вълнението на морето до 1-ви ще е 2-3 бала, на 31-ви в открито море до 4, след временно отслабване на 2-ри до 1-2 бала отново ще се усили до 2-3 в открито море до 4 бала. Температура на морската вода 24-25 градуса.

Деж. синоптик: И. Куюмджиев 

Национален институт по метеорология
и хидрология при БАН - филиал Варна
 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯза периода от 30-ти август до 5-ти септември 2013 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди