изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:28 EEST
НАД 800 СА ПЪРВОКЛАСНИЦИТЕ В ДОБРИЧ    
Образование834 са към момента първокласниците в Добрич, научи НДТ от началника на Регионалния инспекторат по образованието Петър Петров. Броят на децата, които ще прекрачат за първи път училищния праг, може да се промени, тъй като има родители, които са записали малчуганите си в повече от едно учебно заведение, обясни той. Ясният брой на първокласниците, а и на учениците в останалите класове ще стане ясен на 16 септември.

Всички училища в Добричка област са готови за началото на учебната година. В някои от тях са извършени боядисвания, освежавания, в други по-големи ремонти, подмяна на покриви и т. н. До края на седмицата ще приключат всички ремонтни дейности в учебните заведения.

По традиция от последните няколко години новата учебна година във всички училища в страната ще бъде официално открита на 16 септември в 9 часа. По време на тържествата навсякъде ще прозвучат химните на България и Европейския съюз, ще бъде издигнат националният трибагреник.

Днес Петър Петров ще участва в работна среща в Министерството на образованието и науката. НДТ

 


Сходни връзки

НАД 800 СА ПЪРВОКЛАСНИЦИТЕ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди