изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:54 EEST
„РЕПУБЛИКА БГ” ИСКА ДА ФОРМИРА ПОЛИТИКА В ПОЛЗА НА ГРАЖДАНИТЕ    
НовиниДа докажат, че политиката не е мръсна работа, ако е в ръцете на честни хора, и може да бъде дело на всеки от нас – с това са се заели учредителите на партия "Република БГ". Това заяви на среща с добричлии зам.-председателят на партията Найден Кирилов. Стана ясно, че той също е от Добрич, както и председателят на партията Георги Василев.




Според учредителите на партията, досега политическите партии у нас не са изразявали интересите на гражданите. „Затова ние приехме, че е време самите ние да станем автори на нашата политическа среда. Решихме, че е време да докажем, че политиката не е мръсна работа и може да е дело на всеки от нас. Целта ни е партия „Република БГ” да формира политика, която да е в полза на гражданите”, каза още Найден Кирилов. Той посочи, че партията създава нова платформа, която да е платформа на гражданите, която е отворена, за да може всеки да изрази своето мнение и да направи предложение за решаване на различни проблеми.
"На последните избори гласуваха половината от гражданите, имащи това право. А това обрича сегашното управление на нелегитимност. България има нужда от развито общество, просперитет, справедливост, сигурност", каза още зам.-председателят на "Република БГ".
Срещата бе открита и водена от члена на Националната комисия Камен Попов.
 


Сходни връзки

„РЕПУБЛИКА БГ” ИСКА ДА ФОРМИРА ПОЛИТИКА В ПОЛЗА НА ГРАЖДАНИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди