изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:42 EEST
БЯГАТ ОТ РАБОТА ЗАРАДИ "ПАНАИРА НА МОДАТА"!    
НовиниИстинска суматоха сред гражданите на Добрич предизвикаха фирмите – участници в изложението "Български панаир на модата", което от вчера отново е в града и отвори врати. Много от работещите в центъра закъсняха за работа в желанието си да посетят всички щандове на панаира и да напазаруват на сметка. Пред щанда на модна къща от Пловдив клиентка разпалено коментираше със съпруга си, че е видяла във варненски магазин подобен костюм, но с 50 лв. по-скъп.

„Има много голям избор, купихме си по една блузка и утре ще дойдем отново” - споделиха на тръгване две момичета с покупки в ръце. Може би насърчени от възможността да си купят нещо хубаво и то на добра цена, през вчерашния ден изложението е посетено от над три хиляди души, отбеляза наблюдателна продавачка от фирма за детски облекла. Потокът просто не секва, някои дори се сърдят, когато в 19 часа изложението затваря врати. Само от 16 до 21 септември на паркинга до хотел „България”. Само за 6 дни на "Български панаир на модата" - качество и атрактивни цени директно от българските производители. Посетете! Изберете!

 


Сходни връзки

БЯГАТ ОТ РАБОТА ЗАРАДИ "ПАНАИРА НА МОДАТА"! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди