изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:20 EEST
100 ченгета и бронирани автомобили вардят барикадиралия се бракониер в Австрия    
По света100 полицейски служители в Австрия, включително представители на спецчастите Special Ops Cobra се включиха в операцията по залавянето на 56-годишния бракониер Алоис Х., който застреля трима души, взе за заложник четвърти и по-късно уби и него.

Както БЛИЦ писа, екшънът се разигра в градчето Анаберг, югозападно от столицата на Австрия - Виена.

Полицаите на няколко пъти се опитвали да заловят бракониера, но всеки път той им се изплъзвал. Предполага се, че е слушал честотите и е разполагал с предварителна информация. В началото разследващите смятали, че Алоис действа начело на цяла банда, но накрая се оказало, че той е сам.

В нощта на понеделник срещу вторник полицаите забелязали бракониера в гората и опитали да го арестуват, но той открил безразборна стрелба по тях и убил трима души.

След стрелбата заподозреният успява да се качи в полицейска кола и избягал във фермата си, където се барикадирал. В автомобила е имало ченге, което той взема за заложник и по-късно убива.
В момента фермата е обградена от спецчастите, на място има и няколко бронирани автомобила. По непотвърдена информация вътре с Алоис Х. има и две деца.

Австрийските медии съобщават, че Алоис Х. се специализирал в лова на едър дивеч, понякога дори наемал хеликоптери, за да установи местонахождението на животните. До този момент той имал само дребни пререкания с полицията./  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

100 ченгета и бронирани автомобили вардят барикадиралия се бракониер в Австрия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди