изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:35 EEST
КРАДЦИ НА ТЕЛЕФОНЕН КАБЕЛ ОБЖАЛВАТ ПРИСЪДИ    
Ред и сигурностЖалбите на 43-годишния Михаил Ст. Анд. и на 48-годишния Галин Р. Ант. от тервелското село Сърнец срещу наложените им за кражба на телефонен кабел присъди бяха разгледани вчера от Окръжния съд като втора инстанция, съобщиха от пресцентъра му. Предстои магистратите са се произнесат в законния 30-дневен срок.

На 18 юни Районният съд в Тервел е признал Михаил и Галин и още двама от същото село, за виновни в това, че на 21.01.2013 г. в землището на Тервел, след предварителен сговор помежду си и чрез използване на техническо средство са задигнали близо 40 метра телефонен кабел на стойност 1050,85 лв. от БТК АД – „Виваком” – гр. София.

Районният съд е определил Михаил да лежи две години в затвора, а Галин – 16 месеца. Двамата обаче оспорват наложените им наказания като твърдят, че са несправедливи и молят да бъдат намалени. Михаил  аргументира искането си с петте си деца, за които трябва да се грижи, а Галин е посочил, че е признал вината си и е съдействал на разследването. Обяснява, че е извършил кражбата поради нужда от пари.

В съдебната зала е станало ясно, че другите двама подсъдими са доволни от присъдите си - 10 месеца лишаване от свобода при 3 години изпитателен срок. НДТ

 


Сходни връзки

КРАДЦИ НА ТЕЛЕФОНЕН КАБЕЛ ОБЖАЛВАТ ПРИСЪДИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди