изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:33 EEST
НАБИРАТ ВОЕННИ    
Новини

Дирекция "Бюро по труда" в Добрич разполага с информация за вакантни места за войнишки длъжности за приемане на  военна служба на лица, завършили граждански средни или висши училища в страната и в чужбина, които се заемат чрез конкурс.



За войнишки длъжности могат да кандидатстват лица, отговарящи на следните условия: да имат средно или по-високо образование, да не са по-възрастни от 32 години, да са годни за военна служба, да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер, срещу тях да няма образувано наказателно производство за умишлено престъпление от общ характер. Те трябва да са граждани на Р България и да нямат друго гражданство, трябва да не са освобождавани от военна служба поради наложено дисциплинарно наказание “уволнение”, да покриват нормативите за физическа годност, да са психологически  пригодни.

Набират се  кандидати за военно формирование в Горна Малина Образци от формулярите и подробностите за  кандидатстване са изложени в Областен военен отдел-Добрич, ул. “Добруджа” № 4, ет.4, тел. 058/664 764, където се подават и необходимите документи. Крайният срок за набиране на кандидати е 25 октомври 2013 година.

За информация може да се ползват и сайтовете на     Централно военно окръжие www.comd.bg и Министерство на отбраната www.mod.bg. НДТ

 


Сходни връзки

НАБИРАТ ВОЕННИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди