изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:39 EEST
ОБЩИНА ДОБРИЧ ЩЕ ФИНАНСИРА 10 КНИГИ    
Земеделие

Експертната комисия към Общински съвет Добрич е одобрила финансирането на 10 автори с книги за Добрич и Добруджа, съобщиха от пресцентъра на общината. Подпомагането се осъществява по програмата на Общината за финансово подпомагане на книгоиздаването и книгоразпространението.



Предстои с общински средства да бъдат издадени книгите „ИСКАМ ДА ВИ КАЖА” на Георги Колев, „Улични песни” на Сашо Серафимов, сп. „Антимовски хан” на Сдружение на писателите в Добрич, двутомник с избрани творби на Дора Габе на издателство „Български писател”, „Преобразители на Добруджа” на Атанас Пеев, „Слънчице” на издателство „Матадор 74”. Ще бъдат отпуснати общински средства за издаване и на книгата „Земеделието в Добричко” на Димитър Николов, на стихосбирката „Бай Георги има рамене” с автор Камелия Кондова и издател „Мартине”ЕООД, „Шапка от глухарчета” на Драгни Драгнев и „Звуковата емисия на имената, като носител на енергийни вибрации, определящи характера на Йовковите герои” на Рада Въртунинска.

Общата сума, с която ще бъдат подпомогнати авторите е 10 000 лева. НДТ

 


Сходни връзки

ОБЩИНА ДОБРИЧ ЩЕ ФИНАНСИРА 10 КНИГИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди