изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:51 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


-    На 01 октомври 2013 г. след проведени оперативно-издирвателни мероприятия на служители от РУП 01 Добрич,  в гр.Добрич, кв.”Изгрев” са задържани лицата В.В., на 26 години и М.С., на 27 години и двамата от гр.Добрич. Лицата са задържани за притежание на наркотични вещества, като във В.В. са намерени 7 броя пакетчета суха тревна маса, реагираща на полевия тест на канабис, а в М.С. е намерено 1 пакетче бяло прахообразно вещество, реагиращо на полевия тест на амфетамин. Образувано е бързо производство.
-    На същата дата в РУП 02 Добрич е получено съобщение от 55 годишен жител на с.Котленци, обл.Добрич за извършена кражба от дома му. По данни на тъжителя неизвестен извършител чрез взлом е проникнал в къщата и е извършил кражба на машинка за мелене на грозде, пералня и 2 пластмасови бидона. Образувано е досъдебно производство.

-На 01 октомври 2013 г., в 08:18 часа е получено съобщение за пожар в л.а. „Рено Еспейс” по ул.”Вардар”, гр.Добрич. В резултат на пожара е унищожен двигателя. Причината за пожара е техническа неизправност.


02.10.2013 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.18 секунди