изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:17 EEST
ЗАПОЧНА ПРОДАЖБАТА НА БИЛЕТИ ЗА КОНЦЕРТА НА РУМЪНЕЦА И ЕНЧЕВ    
КултураЗапочна продажбата на билети за концерта на Румънеца и Енчев в рамките на кампанията "Да протегнем на Алекс ръка!". Благотворителното събитие е за набиране на средства за лечение в клиника "Мечта" в Полша на 7-годишната Александра Маркова от Добрич. Концертът ще се състои на 10 октомври от 19 часа в зала "Добрич" /Органова зала/.

В него освен обичаните добрички рапъри ще участват и талантливите възпитаници на зонална танцова организация "Алексия" с ръководител Севдалина Мавродиева-Нейчева.

Билети за концерта могат да бъдат закупени от детски магазини "Оазис", магазин "Пилини", парфюмериен магазин "Сияна", на рецепцията на залата на зонална-танцова организация "Алексия" и на входа на народно читалище "Йордан Йовков - 1870 година". Билети ще се продават и на входа на зала "Добрич" преди благотворителната проява.

На няколко места в Добрич са поставени и касички за набиране на средства за лечението на Алекс. Може да дарите в детски магазини "Оазис", магазин "Пилини", магазин "N & G", Денонощен магазин по ул. "Сан Стефано", магазин "Солаков", Търговия на едро "Тръст 92" и Кантора на нотариус Юлиян Димитров.  

 


Сходни връзки

ЗАПОЧНА ПРОДАЖБАТА НА БИЛЕТИ ЗА КОНЦЕРТА НА РУМЪНЕЦА И ЕНЧЕВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди