изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:40 EEST
Полицията откри отвлечената Адрияна от Троян    
Ред и сигурност Полицаи откриха и върнаха невредимо 15-годишното момиче от град Троян на родителите му, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР в Ловеч. Открити са и тримата й похитители, които са задържани за едно денонощие в ареста.

Адрияна беше отвлечена от дома си на 28 септември, след като трима мъже нахлули в дома й и пребили родителите й. Впоследствие стана известно, че тя е била омъжена, но се е прибрала при родителите си заради тормоз.

„След проведени съвместни издирвателни мероприятия на територията на гр. Тръстеник около 14.00 часа вчера, служители на Районно управление "Полиция" -Троян и Районно управление "Полиция" - Долна Митрополия е намерена непълнолетната Адрияна Ангелова Горанова, която бе обявена за общодържавно издирване преди няколко дни - на 28 септември", се казва в съобщението.

„Открити са и тримата предполагаеми похитители – В.И. на 39 години, И.Т. на 35 години и Н.Т. на 18 години, всички от град Тръстеник. По случая в Районно управление "Полиция" -Троян е образувано досъдебно производство. За срок от 24 часа са задържани и тримата мъже. Работата по случая продължава, а момичето е предадено невредимо на родителите си", уточняват от МВР./   http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Полицията откри отвлечената Адрияна от Троян | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди